Hjælp os med at skaffe midler til at bygge vores internat

Gadedyrsituationen i Timisoara ( i amtet Timis) er værre end nogensinde før. Vores medlemmer fra Angels4 Animals Rescue, (placeret i Timisoara, Rumænien) bliver daglig kaldt ud for at hjælpe gadehunde og -katte, men vi har ganske enkelt ikke nogen steder at tage dyrene hen. I øjeblikket har vi kun nogle små kenneler samt få plejefamilier (de fleste af vores plejefamilier er betalte). Vi fodrer hunde som bor på en mark, i et beskyttet område. Vi fodrer dagligt omkring 100 hunde. Vi har i vores varetægt syge hunde, sårede hunde samt hvalpe og vi bliver dagligt bedt om at hjælpe flere med samme problemer, men hvor skal vi gøre af dem!?

De fleste internater i Rumænien er offentlige og dyrene har et virkelig hårdt liv der; ingen mad, ingen dyrlægebehandlinger, ingen pleje og dyrene er i meget dårlig stand. Selv om loven er suspenderet, dræber de fortsat hunde i stort omfang.

Vi er et dedikeret team i Angels4 Animals Rescue, som er bestående af medlemmer fra hhv. Danmark og Tyskland:

1. Den Rumænske NGO (forening) – Angels4 Animals Rescue – vores medlemmer Carmen Stanescu, Mihaela Chihaia, Eli Bota og læge Dana Stoian.

2. Den danske NGO – Angels4 Animals Rescue – Team Danmark –Tina Ernlund.

3. fra Tyskland Lisa Kolber.

Sammen prøver vi at redde og hjælpe så mange dyr som overhovedet er os muligt, behandle syge dyr, forberede dem til adoption samt at finde familier til dem (vi sender bevidst ikke dyr til Danmark). Vores rumænske kollegaer arbejder 9-10 timer dagligt og herefter finder de tid til at hjælpe dyrene.

At bygge vores internat er alt afgørende for os og dyrene, fordi der er for mange sager, og vi kan desværre ikke hjælpe ret mange pga. pladsmangel. På nuværende tidspunkt har vi de dyr som vi har taget fra gaden på alt for mange forskellige lokationer, og det gør det meget svært at kontrollere, tjekke samt at besøge dem dagligt.

For at kunne bygge et internat, har vi brug for DIN hjælp. Vi har i donation, modtaget et 5000 m2 grundstykke i Dudeştii Noi, en landsby placeret kun 12 km fra Timisoara, af vores rumænske medlem, læge Dana Stoian. Det første skridt vil være, at købe og sætte hegn på en del af området, for herefter at begynde at bygge kenneler samt at flytte den vi allerede har et andet sted i Timisoara. Derefter vil vi flytte vores dyr til den nye kennel.
Internatet vil være af dansk standard og have kenneler, både indendørs samt udendørs. Der vil være et plejerum, karantæne område, en dyrlægeklinik samt et indhegnet område udenfor, som skal bruges til socialisering og træning af dyrene.
Planen er, at nogle af vores medlemmer og frivillige dagligt vil være der og tage sig af dyrene, som ansatte, selv formanden for vores rumænske NGO Carmen Stanescu. Internatet vil være dyrevenligt. Dyrlægeklinikken vil kunne bidrage med en indtægt til internatets drift. Desuden vil vi kunne tilbyde både ejere af både hunde samt katte at have dyrene i pension, hvilket ligeledes kan bidrage med en indtægt.

Vi har allerede et neutralisering program med vores dyrlæger, men henbilk på, at hjælpe ejere som ikke selv er i stand til at betale for dette. På denne måde kan vi forhindre, at der fødes flere hvalpe og at disse efterlades på gaden. Vi ønsker at opretholde dette program så længe som muligt igennem donationer.

For at se mere af vores arbejde besøg Angels4 Animals Rescue´s facebook side:
https://www.facebook.com/Angels4-Animals-Rescue-1499435630308837/

Donationer kan overføres enten til vores rumænske NGO direkte:
Angels4 Animals Rescue
CIF 33951223
www.angels4animals.ro/]
PayPal: angels4animalsrescue@gmail.com
Bank accounts:
Ron: RO26BITR003710068527RO02
Eur: RO10BITR003710068527EU01
Veneto Banca s.c.p.a. Sucursala Bucuresti
Agentia Timisoara Calea Aradului
Cod SWIFT: BITRROBUXXX

eller til vore danske støtteforening:

Angels4 Animals Rescue – Team Danmark

Se mere her: http://www.angels4animals.dk/stoet-os/

Udgivet i Animal Care Center - Internat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*