Hvem er vi

ANGELS4 ANIMALS RESCUE – TEAM DANMARK, er en dansk støtteforening til foreningen ANGELS4 ANIMALS RESCUE i Timisoara, Rumænien, skabt af mennesker med dybe rødder i solide danske dyreværnsforeninger.

Vi har valgt, at bruge vores mange erfaringer med dyrevelfærdsarbejdet i fællesskab i et unikt projekt, til gavn for både dyr og børn i Timisoara, Rumænien.

 

Tina Ernlund, foreningens formand har tidligere været bestyrelsesmedlem i Dyrenes Venner.

Men hun har siden valgt, udelukkende at arbejde for gadedyrene i Rumænien.

Hun har i en lang årrække haft et tæt, solidt og meget positivt samarbejde med vores moderforening Angels4 Animals Rescue’s formand Carmen Stanescu i Timisoara, Rumænien, som flere gange har været i Danmark.

Tina har i forbindelse med deres samarbejde været på rejser til Timisoara, og har sat sig grundigt ind i forholdene for dyrene og børnene, samt lovgivningen dernede.

Tinas opgave i foreningen, er at varetage kontakten til Carmen Stanescu, og vores samarbejdspartnere her i Danmark, Tyskland og England. Desuden står hun for opdateringer på Facebook, hjemmeside og søgning af fonde.

 

Lealucia Solhverv, foreningens næstformand har siddet i bestyrelsen ved Dansk Dyreværn Aarhus fra 2011 – 2015, heraf 3 år som næstformand og ansvarlig for HR og personale.

I forbindelse med skrivning af en artikel i bladet Vore Dyr om Rumænske gadedyr, møder hun Tina Ernlund.

Lealucia’s opgave i foreningen er udvikling af organisationsplaner og strategier, at skrive tekster til hjemmesiden, pressemeddelelser, nyhedsbreve samt velkomstbreve til medlemmerne, referater fra møder, og skabeloner til ansøgninger til firmaer og fonde.

 

Kenneth Blomberg overtager jobbet som foreningens kasserer samt revisor efter at Thirajane Aurora midlertidigt har varetaget opgaven i foreningen, da  ovores oprindelige kasserer og revisor, Poul Erik Hansen samt Birgitte Hansen, desværre af alvorlige men personlige årsager måttet trække sig fra foreningsarbejdet.

Vi takker Poul Erik Hansen, Birgitte Hansen samt Thirajane Aurora inderligt for deres støtte og arbejde for dyrene – vi ønsker dem alt det bedste i fremtiden.