Protektor

Bente EBente Eskesen

Det er med stor glæde og stolthed, at foreningen Angels4 Animals Rescue – Team Danmark hermed kan præsentere vores søde og dygtige Protektor Bente Eskesen Direktør for Dragsholmrevyen.

Bente Eskesen har siden sin ungdom været en flittig aktør, og spredt glædelige og berigende oplevelser rundt om på de danske scener, på TV o.m.a.

At Bente Eskesen desuden er en ægte dyreven hersker der ingen tvivl.

I sit privatliv har hun hele livet haft dyr i sin kærlige og omsorgsfulde varetægt, og har altid været optaget af dyrevelfærdsarbejdet.

Nu er tiden inde til, at Bente binder sine interesser sammen i henholdsvis sit engagement som Protektor for vores forening, og sit virke som skuespiller og Direktør for Dragsholmrevyen.

Vi er utroligt glade for, at Bente der med sin altid helhjertede tilgang til alt hvad hun foretager sig ift. både mennesker og dyr, vil støtte op om vores forening som Protektor, og på den måde være med til at tale dyrenes sag.

En stor og hjertelig tak til Bente Eskesen og Dragsholmrevyen.

Bentes egne ord:

 “Hunden” har altid været en naturlig del af mit liv. Den første fik jeg på Odense Banegård. Jeg havde været i sommerhus med min farmor og farfar, og da vi stod af toget modtog mine forældre mig med en lille ruhåret foxterrier i rød snor. Djip blev min bedste ven og legekammerat – og siden har der været mange bedste venner og legekammerater.

I dag har min mand og jeg en glad og legesyg Gl. Dansk Hønsehund, som vi kalder Valde, og en klog og kærlig rød kat ved navn RøvJætten. Det navn kræver en forklaring.

Jeg er skuespiller og direktør for DragsholmRevyen og de første 5 år af revyens levetid, spillede vi i en smuk gammel lade på Dragsholm slot. En dag fandt vi en lille rød killing, der var forladt af sin mor. Den havde søgt tilflugt i en rekvisitkasse, som stod på scenen. Jeg tog den med hjem og kaldte den for RødJætte, i den tro at det var en hunkat. Da dyrlægen helbredstjekkede og vaccinerede den, troede hun det samme, men efterhånden blev det tydeligt – selv for os – at det var en lille hankat. Så fik han navnet  RøvJætten, da han i den grad havde taget røven på os!

I “det skønne Odsherred” – hvor jeg bor – findes også Odsherred Zoo Rescue. Det er det første rescuecenter i Danmark, hvor eksotiske dyr, der har været gennem hårde strabadser, kan få et trygt og blivende hjem. Jeg har arbejdet sammen med dem i en del år efterhånden, og vi har stor glæde af hinanden.

Jeg ser det som yderst vigtigt at ta’ ansvar og hjælpe og beskytte dyr, der bliver behandlet dårligt. Derfor støtter jeg fuldt og helt op om foreningen Angels4 Animals Rescue – Team Danmark, og de mennesker der yder et kæmpe arbejde der. 

Ildsjæle kan vi ikke få for mange af.

Bente Eskesen

Skuespiller og revydirektør.

 

Man kan læse mere om Bente Eskesen og Dragsholmrevyen på http://www.dragsholmrevyen.dk/

 

<3 Sammen er vi stærkere <3

(Til venstre Lea, foreningens næstformand, i midten Bente Eskesen, til højre Tina Ernlund, foreningens formand)

(Til venstre Lealucia Solhverv, foreningens næstformand, i midten Bente Eskesen, til højre Tina Ernlund, foreningens formand)