Vi mindes

Den 4. November 2014 er en dag, vi altid vil mindes!

Kl. 13.02 bliver der fra det internat der samarbejder med myndighederne i Timisoara ringet til brandvæsenet – der er brand på Internatet!

Carmen Stanescu, formanden for Angels4 Animals Rescue i Timisoara og mange frivillige tog straks til stedet, i håb om at redde så mange dyr som muligt.

Det syn der mødte dem der var frygteligt, og situationen var mildest talt kaotisk!

Store dele af Internatet var brændt ned, og der lå døde og tilskadekomne dyr overalt!

Carmen og de frivillige gik straks i gang med redningsarbejdet, og det lykkedes dem at få en del af dyrene ud af bygningen.

Tidligt næste morgen kontaktede Carmen os i Danmark for at bede om hjælp til foder, og dyrlægebehandling af de dyr de havde nået at redde, hvoraf mange var stærkt medtagede.

Med hjælp fra Dansk Dyreværn Aarhus, satte vi en indsamling i gang på Facebook. Desuden støttede masser af foderfirmaer samt private op om indsamlingen.

Billedet er taget i februar 2015 - godt 3 mdr. efter branden. Der var i denne afdeling hvor ca. 52 hunde engle mistede deres liv til flammerne. I denne afdeling befandt der sig primært mødre med deres hvalpe.

Billedet er taget i februar 2015 – godt 3 mdr. efter branden. Der var i denne afdeling hvor de ca. 51 hunde engle mistede deres liv i flammerne. I denne afdeling befandt der sig primært mødre med deres hvalpe.

 

Rester fra branden, billedet er også taget i februar 2015

Rester fra branden, billedet er også taget i februar 2015.